OM SIDEN


Lån til forbrug, har til formål at give dig, som forbruger, den bedste og mest overskuelige oversigt samt guide over forbrugslån i Danmark.

Denne side, vil udover at give dig den bedste og mest overskuelige oversigt over forbrugslån i Danmark, også give dig en letforståelig guide til hvordan man låner penge, hvad man kan låne til, fordele ved et forbrugslån og meget mere, altsammen længere nede på denne side. Lån til forbrug, giver dig med andre ord de bedste forudsætninger for at få det bedste og billigste forbrugslån på nettet, helt uden at du skal i banken og overbevise din bankrådgiver om at låne dig til en ferie, en ny computer eller noget andet du står og mangler!

Denne hjemmeside er ikke en långiver, men blot en formidler af de forskellige muligheder samt långivere, man som låntager kan ansøge om lån hos.

Formålet med denne hjemmeside er at give dig, som låntager, den bedste og mest overskuelige oversigt over de forskellige långiveres krav samt muligheder.

Denne side er reklamefinansieret, dette betyder dog ikke at den gratis oversigt samt guide er influeret af dette.

 
Forbehold:
På trods af at Lån til forbrug, tilbyder en gratis oversigt og guide til optagelse af forbrugslån, så er ansøgning og optagelse af de forbrugslån som Lån til forbrug henviser til, helt på eget ansvar. Lån til forbrug står derfor ikke til ansvar for de aftaler du indgår med de långivere som der henvises til her på siden.

At optage et forbrugslån er og bliver dit eget ansvar, tænk dig derfor om inden du optager et forbrugslån.

 

Med venlig hilsen

Lån til forbrug.dk – en del af Rodnet Media